Unieke dienstverlening alleen bij Spectrum

Terminale zorg

Onze terminale zorg (ook wel palliatieve zorg) richt zich op ondersteuning en begeleiding van personen die niet meer genezen kunnen worden maar nog wel enige tijd met hun ziekte(n) leven. Het doel van palliatieve zorg is om de kwaliteit van leven van deze cliënten te behouden en te verbeteren als dat mogelijk is. Enkele voorbeelden van terminale zorg die wij u kunnen bieden:

  • Begeleiden en ondersteunen in lichamelijke behoeften (bijv. slaap, voedsel, drinken, sport en comfort)
  • Begeleiden en ondersteunen in sociale behoeften (bijv. waardering respect ontvangen, gehoord en gezien worden, geaccepteerd voelen, gewaardeerd worden)
  • Begeleiden en ondersteunen in psychische behoeften (bijv. in autonomie, verbondenheid, bekwaamheid)
  • Begeleiden en ondersteunen in spirituele behoeften (bijv. zingeving in thema’s als de dood)

Gebied actief

Spectrum ZORG verleent zorg in Den Haag en omstreken. De zorg wordt zoveel mogelijk extramuraal verleend, dus bij u thuis.

Aanvragen?

Voor deze dienst kunnen wij binnen 24 uur na aanmelding starten. Neem contact op met de thuiszorgcoördinator voor informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak!

Eigen bijdrage / vergoeding

Er geldt op dit moment geen eigen bijdrage, als Spectrum de zorg verleend. Deze dienst wordt in de meeste gevallen volledig vergoed.

Vragen of opmerkingen?

Spectrum GGZ is ambitieus en vernieuwend. We doen dingen anders dan anderen. We willen onszelf verbeteren en het streven om u zo goed mogelijk te helpen is eindeloos. We hopen van u te vernemen!

Adres:
Jan Pieterszoon Coenstraat 7
2595 WP DEN HAAG
E-mail:
info@spectrumggz.nl
Telefoon & Fax:
Tel.: 070 – 7999 110
Fax: 070 – 8910 554
Bedrijfsgegevens:
AGB:22221081
KvK: 72862009