Unieke dienstverlening alleen bij Spectrum

Begeleiding

Onze begeleiding richt zich op het verlichten en verhelpen van uw problematiek. Wij stimuleren uw zelfredzaamheid en bieden begeleiding bij gedragsproblemen of psychische stoornissen. We besteden veel aandacht aan het omgaan met de gevolgen van uw aandoening, of beperkingen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het voorkomen dat u in een sociaal isolement terecht komt. Dit kan door het versterken en ondersteunen van uw steunsysteem maar ook door u te begeleiden naar activiteiten van uw voorkeur. Tevens kunnen wij ook begeleiding bieden bij de medicatie-inname.

Gebied actief

Spectrum ZORG verleent zorg in Den Haag en omstreken. De zorg wordt zoveel mogelijk extramuraal verleend, dus bij u thuis.

Aanvragen?

Voor deze dienst kunnen wij binnen 24 uur na aanmelding starten. Neem contact op met de thuiszorgcoördinator voor informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak!

Eigen bijdrage / vergoeding

Er geldt op dit moment geen eigen bijdrage, als Spectrum de zorg verleend. Deze dienst wordt in de meeste gevallen volledig vergoed.

Vragen of opmerkingen?

Spectrum GGZ is ambitieus en vernieuwend. We doen dingen anders dan anderen. We willen onszelf verbeteren en het streven om u zo goed mogelijk te helpen is eindeloos. We hopen van u te vernemen!

Adres:
Jan Pieterszoon Coenstraat 7
2595 WP DEN HAAG
E-mail:
info@spectrumggz.nl
Telefoon & Fax:
Tel.: 070 – 7999 110
Fax: 070 – 8910 554
Bedrijfsgegevens:
AGB:22221081
KvK: 72862009